In ontwikkeling

“Geniet jij binnenkort van
zicht op het water?”

Denderleeuw

Achter de schermen zijn we volop bezig met de ontwikkeling van de opvolger voor het project “Zicht op de dender”. Verwacht je aan kwalitatieve appartementen waarvan het terras opnieuw een prachtig uitzicht heeft op het water. Naast appartementen wordt deze ontwikkeling aangevuld met een grondgebonden woning die eveneens kan genieten van een fenomenaal uitzicht.

Gronden gezocht

Uitverkocht

Aan 't station

100% verkocht

Puurs

In Puurs ontwikkelen wij “Aan’t station”, gelegen in het dorpshart van Puurs en, zoals de naam het zegt, vlakbij het station. Dit gezellige woonproject werd opgetrokken in 2 fases. De eerste fase omvat 2 eengezinswoningen met elk een eigen terras of tuin, gelegen aan de Guido Gezellelaan. De tweede fase bestaat uit 10 appartementen met 1,2 of 3 slaapkamers, én een mooi zuid-gericht terras. Beide fases delen een private doorgang naar de gemeenschappelijke binnentuin met parking.

Previous slide
Next slide

“Een gevarieerd woonaanbod
vlakbij het station in Puurs”

Previous slide
Next slide

“Heerlijk wegdromen met
zicht op het groen en het water”

Zicht Op De Dender

100% verkocht

Denderleeuw​

“Zicht op de Dender” in Denderleeuw is het eerste project dat in uitvoering ging uitverkocht was nog voor de eerste steen werd gelegd. Zoals de naam al doet vermoeden is dit project, bestaande uit 16 nieuwbouwappartementen gelegen aan de Dender. Van op het terras van elk van de appartementen kan je genieten van een prachtig en rustgevend uitzicht op het water en het achterliggende groen. De gelijkvloerse appartementen hebben ieder een privatieve tuin. Het gebouw zelf werd verhoogd ingepland zodat iedere koper aanspraak kon maken op een vaste bovengrondse parkeerplaats.

Aan Den Obberg

100% verkocht

Wemmel

Langs een rustige woonstraat te Wemmel creëerden we “Aan den Obberg”, een woonproject bestaande uit 19 ééngezinswoningen met minstens 3 slaapkamers en een in te richten zolder. Iedere woning heeft een eigen karakter, toch vloeit het geheel naadloos in elkaar over. De witgeschilderde gevels brengen harmonie en rust in de architectuur en vormen samen een aangename omgeving waar het fijn wonen is. De woningen werden voorzien van een grote leefruimte met open keuken, handige berging en ruime tuin. De strategische ligging en ontsluitingsmogelijkheden zijn extra troeven die de verkoop een boost gaven. Alle woningen werden in een mum van tijd verkocht.

Previous slide
Next slide

“Het perfecte compromis tussen harmonie en een eigen karakter”

Previous slide
Next slide

“Gemoedelijke dorpsrust gecombineerd met winkelen op wandelafstand”

Naast De Post

100% verkocht

Machelen

“Naast de post”, ontworpen door De Architecten nv, is gelegen aan de Woluwestraat in hartje Machelen. Het project, een combinatie van nieuwbouw en renovatie, omvat 16 appartementen, 2 commerciële ruimtes en een ondergrondse parking. Elk appartement heeft een terras of tuintje. Gemoedelijke dorpsrust wordt er gecombineerd met winkelen op wandelafstand. Voor een bpost kantoor en apotheek hoeven de inwoners zich helemaal niet ver te verplaatsen, deze bevinden zich op de gelijkvloerse verdieping van het gebouw. Het project werd ook voorzien van een doorgang naar de achterliggende Cornelis Peetersstraat.

In Sint-Jozef Dorp

100% verkocht

Londerzeel

Op wandelafstand van het centrum van Londerzeel ontwikkelden we het woonproject “In Sint-Jozef dorp”. Het project omvat 4 ruime eengezinswoningen, opgetrokken in een hedendaagse en speelse architectuur. De woningen beschikken allen over minstens 3 slaapkamers, een mooie diepe tuin en een extra in te richten zolder. Met het op- en afrittencomplex van de A12 op 3 km afstand, vormt ook de locatie van dit project een echte troef.

Previous slide
Next slide

“Ruime eengezinswoningen in hedendaagse en speelse architectuur”