Wat kunnen we
voor elkaar betekenen?

Bezit je een grond, een afbraakpand of misschien wel een leegstaand bedrijf of kantoor? Wij (her)ontwikkelen deze locatie graag tot een duurzame en kwalitatieve habitat, die dankzij het juiste concept perfect past binnen de omgeving.

Gronden gezocht

Type gronden en panden

Wat voor gronden en panden zoeken we precies? Om onze visie om te kunnen zetten naar een concrete beleving focussen wij ons voornamelijk op sites waar we minimum 10 woningen, 25 appartementen of combinatieprojecten kunnen realiseren. Hierbij hanteren we onderstaande parameters als eerste screening.

Twijfel je of je grond of pand in aanmerking komt?
Neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op.

Provincie Antwerpen
en Vlaams-Brabant
Gronden
vanaf 2.000 m2
grondoppervlakte
Panden voor afbraak
vanaf 1.000 m2
grondoppvervlakte
Minimum
25 appartementen
of 10 woningen

Waarom Verelst Projectontwikkeling?

Verelst projectontwikkeling maakt deel uit van het solvabele Groep Verelst. Als grondeigenaar loop je dus weinig risico. Verelst Projectontwikkeling vormt een betrouwbare partner bij het ontwikkelen van jouw grond.

Wij staan open voor allerlei samenwerkingsvormen en -overeenkomsten. Samen met onze juristen bekijken wij graag de verschillende mogelijkheden en formules in detail.

Op basis van een doorgedreven haalbaarheidsonderzoek maken wij een correcte inschatting. Onze eigen expertise bundelen we enerzijds met de praktijkervaring van ons uitgebreid netwerk van makelaars en notarissen en anderzijds met de jarenlange ervaring rond bouwkost binnen onze Groep. Bij ons ben je zeker van een eerlijk en marktconform bod.

We spelen graag kort op de bal en zorgen steeds voor een persoonlijke aanpak. Ook na het sluiten van de deal en tijdens het verdere projectverloop wordt er open gecommuniceerd tussen grondeigenaar en ontwikkelaar. Zo realiseren we samen succesvolle projecten.

Hoe wij werken

Open communicatie

Een open dialoog en no-nonsense mentaliteit, naar elke betrokken partij, draagt bij tot het succes van onze projecten. Transparante communicatie is een must om ons doel te bereiken.

Klantvriendelijkheid

Net als ‘human capital’ dragen wij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel, waardoor onze kopers evenals onze medewerkers een prioriteit zijn.

Doelgerichtheid

Via een sterke focus op toekomstige gebruikers en de noden van de buurt en gemeente, behalen we ons doel: We brengen meerwaarde en creëren projecten met een ziel.