TE KOOP

Previous
Next

"Een nieuwe bruisende buurt
waar groen wonen voorop staat"

Zuidkwartier

Fase 1: 20% verkocht

Mechelen

Samen met Architectenbureau DmvA ontwikkelen we Zuidkwartier, 13 gebouwen rondom 3 pleintjes in een autoluwe zone, grenzend aan een uniek stadsbos ten zuiden van centrum Mechelen. De ideale omgeving waar verhalen, levens en mensen samenkomen. De appartementen en woningen beantwoorden allen volledig aan de BEN-norm en zijn uitgerust met groen dak, warmtepomp en vloerverwarming. Maak jij binnenkort deel uit van deze levendige buurt?

Gronden gezocht

’t Groenehof

Fase 1: 67% verkocht

Sint-Katelijne-Waver

Midden in de charmante dorpskern van Sint-Katelijne-Waver, en tegelijk vlakbij hip Mechelen, creëren we een plek waar het fijn leven is en kinderen veilig kunnen spelen. 't Groenehof heeft naast de toplocatie nog tal van andere troeven in handen, waaronder een lichtrijk interieur, hedendaagse architectuur en aandacht voor duurzaamheid. Een waaier aan uitgewerkte optiepakketten laten toe om van deze plek een échte thuis te maken.

Previous
Next

"Rustig thuiskomen op een
boogscheut van hotspot Mechelen"

Previous
Next

"Wonen in centrum Mortsel,
da's overal vlakbij"

Aan Den Berm

83% verkocht

Mortsel

Van minimalistische één slaapkamer appartementen tot duplex met drie slaapkamers, met deze 12 unieke appartementen brengen we een afwisselende mix in grootte en typologie. Hier bevind je je op wandelafstand van het centrum van Mortsel en vlakbij de tramlijn richting Antwerpen. De ideale plek als je graag dichtbij de stad woont maar evenwel graag rustig wil thuiskomen en ontspannen op een ruim zuidwest gericht terras. Interesse? Onze vastgoedexperten helpen je graag verder.

In De Stad

Casco verkoop

Mechelen

Gelegen op één van de belangrijkste invalswegen naar het historisch centrum van Mechelen ontwierp dmvA architecten een nieuwbouw met stadswoning en vijf appartementen waaronder een duplex appartement. Dit project onderscheidt zich door zijn stijlvolle en eigentijdse architectuur. Ook binnenin heeft iedere unit zijn eigen karakter en specifieke indeling. De CASCO verkoopsformule geeft de mogelijkheid om deze parel volledig en tot in detail af te werken naar eigen smaak. Meer weten? Contacteer onze makelaar voor meer info.

Previous
Next

“CASCO luxe appartementen
in hartje Mechelen”